KIC INNOENERGY ACCELERATOR HUB

A KIC INNOENERGY ACCELERATOR HUB vállalkozói felkészítő programja a KIC InnoEnergy és a Bay Zoltán Nonprofit Kft. közti 5 éve tartó együttműködés bővítéseként jött létre. A programmal a különböző iparágakban keletkező, az energiaköltségek csökkentését és/vagy a CO2 kibocsátást csökkentő és/vagy az energiaellátó rendszerek biztonságát növelő technológiák, ilyen terméket fejleszteni kívánó, újonnan induló vállalkozások üzleti életképességét kívánják növelni.

2016 tavaszán az alábbi városokban és időpontokban lehet találkozni a szervezőkkel, jelentkezés a linkekre kattintva lehetséges:
MISKOLC: 2016. február 18.
GYŐR: 2016. február 23.
SZEGED: 2016. március 2.
PÉCS: 2016. március 9.
BUDAPEST: 2016. március 24.

Tavasszal a jelentkezők közül kiválasztott legkiválóbb 10-12 vállalkozó csapat vesz részt egy ingyenes 3 napos üzleti és prezentációs tréningen, ezt követően mentor segítségével készül fel a KIC InnoEnergy HighwayR programban való részvételre, nemzetközi befektetők és vevők meggyőzésére. Idén szeptemberben pedig versenyre kelhetnek számos más európai energetikai startup vállalkozással, a több százezer eurós díjakért.

Kapcsolat: Dervalics Ákos, innovációs szolgáltatások vezető (e-mail:innoenergy@bayzoltan.hu, www.bayenergy.hu), további információk a KIC InnoEnergy HighwayR programról elérhető az alábbi linken.