Global Impact Competition 2016

A Singularity University (SU) küldetése úttörő elméket inspirálni és felkészíteni arra, hogy exponenciálisan fejlődő technológiák alkalmazásával megoldást találjanak az emberiség legnagyobb problémáira. A Global Impact Competition (GIC) versenysorozat célja olyan projektek felkutatása, melyek pozitívan hatnak az adott verseny régiójában élő emberek életére.

Az első négy közép­kelet­európai GIC verseny sikere után immár a 2016­os kiadásra nyílt meg a jelentkezés. A következő országokból várjuk a jelentkezőket: Ausztria, Bulgária, Csehország, Észtország, Horvátország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Macedónia, Magyarország, Moldova, Montenegró, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia és Ukrajna.

A jelentkezők olyan projektekkel indulhatnak, amelyek exponenciális technológiák segítségével legalább egymillió ember életét teszik jobbá a közép­kelet­európai régióban. A nyertes 30.000 USD értékű ösztöndíjban részesül, amely a Singularity University 2016­os nyári Global Solutions Programban (GSP) való részvételt biztosítja. Az ösztöndíj a tandíjat és a szállás költségét foglalja magában, az utazást nem fedezi.

Jelentkezési feltételek:

  • 21. életév betöltése
  • Biztos, folyékony angoltudás
  • Győzelem esetén, a 10 hetes program egészén való részvétel.

A jelentkezéseket a verseny weboldalán várjuk: ​www.sucee.eu

Határidő: 2016. március 20.

A Global Impact Competition CEE döntője 2016. április 14­-én kerül megrendezésre Budapesten.